Villiyrttiohjelmapalveluita tarjolla

Villiyrttikurssit, ohjelmaa illanviettoon villisti tai vaikkapa villiyrttipolttarit!

Villi illallinen teidän keittiössä Ystäville ja perheelle...

Pyydä tarjous:

045 1783 852 tai petra@villistiluova.fi

Rapolan muinaiset maut - hyppää historian makumaailmaan

Tervetuloa villiin makumaailmaan Suomen suurimman muinaislinnan, Rapolan, sydämeen Sääksmäelle. Johdatamme sinut Rapolan linnavuoren ja Voipaalan alueen muinaiseen maisemaan. Tutustumme ensin entisajan elämään ylhäällä linnavuorella ja alueella kasvaviin villiyrtteihin. Kierroksen lopuksi laskeudumme alas Voipaalan keskiajalla perustetun kartanon tallipihalle, jossa matkamme jatkuu pöydän ääressä, makujen siivittämänä. Maistelemme rautakaudella ja keskiajalla nautittuja ruokia ja juomia, joiden raaka-aineet ovat kotoisin lähialueelta.

Huomioitahan, että Rapolan linnavuorella on jyrkkiä rinteitä, joita kuljetaan ylös ja alas noin puolitoista tuntia kestävän opastuksen aikana. Tahti on rauhallinen, mutta tämä kierros ei sovi liikuntaesteisille tai muutoin huonokuntoisille. Reitillä ei voi työntää lastenvaunuja. Ruokailu on järjestetty esteettömällä alueella. 

Ryhmän minimi koko on 6 henk. ja max. yhdellä kierroksella 25 henk. 

Hinta noin 60€-80€/hen. ryhmän koosta riippuen.

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi petra@villistiluova.fi tai soita 045 1783 852

Ruokailussa käytetään monipuolisesti villiyrttejä. Varmistathan viliyrttien sopivuuden mahdollisten sairauksien tai allergioiden kanssa tilauksen yhteydessä. 

Tilaukset viim. 4vk aikaisemmin, peruutusehto 14 vrk. 

Suolasiikaa Vanajasta siankärsämöllä ja puolukalla, nokkoslanttua ja nyhtöpossua katajanmarjoilla...

Mennään kesän muistoja - Rapolan muinaiset maut tulossa myös kesällä 2021

Nokkos-vuohenputki sosekeitto, vihannesröstit villiyrteilla, leivän päälle peltokanankaalilevite ja juomaksi kukkaisvettä.